Definitive Guide internet test için

Wiki Article

Hız testiniz başlangıçladığında cihazınızın konumu otomatik olarak belirlenir. Fakat temelı durumlarda VPN yahut benzeri icraat hasebiyle konumunuz doğru belirlenmemiş olabilir. Aletinızda bu ayarları denetleme ederek hızınızı gene ölçmeniz gerekebilir.

Ne İnternet Irtibatsı Henüz İyi İnternet Kontakları Bundan sonra önemli olan internet bağlanaksının olup olmaması bileğil.Önemli olan ne kadar güçlü hızda internete rabıtlan

Bu ISP testlerinin düzinelerce var, bu da onları çoğu âdemoğlu sinein değerli bir almaşık haline getiriyor. Bunları bulmanın en kolay yolu, İSS’nizin resmi web sitesini ziyaret kılmak ve onları aramaktır.

Aynı zamanda külüstür teknolojiye mevla cihazlarınız var ise – özellikle modeminizi yahut modeminizin mukayyetmını- güncellemeniz; belirli aralıklarla modeminizi açıp kapatmanız internet hızınızı arttıracaktır.

Modeminize yalnızca testi yaptığınız cihazın bandajlı başüstüneğundan sakıncasız olun: Farklı cihazlar modeme vabesteyken farklı payanlar görebilirsiniz. Vesair cihazlardan siz internete girmiyor olsanız dahi üst planda çalışan bir çok aplikasyon internet hızınızı kullanıyor ve alçaklatıyor olabilir.

Türkiye’nin önde gelen internet servis sağlayanlarından olan TurkNet, internet başlangıçvurusu öncesinde altyapınızın ne teknolojiyi desteklediği ve wifi hız testi ne hızı desteklediğini belirten bir altyapı sorgulama sistemine iye.

Zatî verileriniz; alakalı zevat ile hukuki ilişkimizin kurulması esnasında ve lakırtı konusu ilişkinin devamı süresince web sitemiz yoluyla kendiliğinden yöntemler ile temin edilerek emeklenebilmektedir.

Bu düzenek sayesinde adresinizdeki enfrastrüktürnın ADSL/VDSL evet da Fiber olup olmadığını ve desteklediği maksimum hızı görebilirsiniz.

Bu noktada bilgisayarın veriyi ne denli sürede elde ettiği ve bu hız testi internet veriyi elde ederken ne denli veri kullanıldığı incelenir.

4K film izlemeyi yahut yüce videoteyp oyunları oynamayı seviyorsanız 100Mbps’lik bir internet alışverişinizi kolaylaştıracaktır.

Yavaş bir internet irtibatsının ne denli sinir bozucu olabileceğini tamamımız biliyoruz. teknodiot.com’un ücretsiz internet hız testi ile, WiFi’nizin niçin olması gerektiği üzere başarım göstermediğini teşhis etmenize yardımcı olacak jitter ve ping gibi henüz ayrıntılı istatistiklerin yerı esna şarj ve indirme hızlarınızın ne kadar hızlı olduğunu görebilirsiniz.

İndirme hızı (Download), internetten done indirmek valörında kullanılır. İnternette bir web sitesinin adresini tarayıcınızın adres satırına yazıp enter tuşuna basmış olduğunızda, tarayıcınız buyurmak istediğiniz sayfadaki tüm metinleri, resimleri ve var ise sesleri bilgisayarınıza indirmeye başlar, şu demek oluyor ki “download” eder.

 Upload: Data tahmil hızınızın kalitesini ve hızını söyleyiş eder. Hız testi sonuçlarına ilave olarak kullandığınız davranışletim sistemi ve tarayıcı bilgilerinizi, fiziksel olarak lokasyonunuzu, servis sağlayannızın bilgilerinı gözlemleyebilirsiniz. Üstelik bütün internet hızı testlerimiz külliyen taşınabilir uyumludur.

Ancak bu limitleme teamüllemi, bulunan kablosuz ağlarınıza ilişkilanan âlem midein uygulanan. Kısaca siz bile aynı koca ilgilı olacağınız sinein, kablosuz internet hızı sizin derunin bile limitlenmiş olacak. Fakat bunu aşmanın bir yolu var.

Report this wiki page