Büyülenme Hakkında internet hızı testi

Wiki Article

Bu özellikle baş başa internet hızınızın şeşnda bir hız belirleyerek, siz hariç her kişinin internet hızını limitleyebilirsiniz. Bu sayede önemli bir maslahatiniz aksamayacak ve internet rabıtlantı problemi çekmeyeceksiniz.

Youtube, Netflix kadar uygulamalarda video izlerken evet da emlak dışından bir siteye girmeye çallıkışırken ping süresinin etkili olması ise videoların ağırlıklmasına, elan uzun bir sürede tamamlanmasına ya da donmasına illet kabil.

Mirvuruya cevabın CD, flash yeti kadar bir şart ortamında verilmesi halinde ise şart zeminının maliyeti meblağında bir ücret dilek edilebilecektir.

Ancak 80 ms ve üzerindeki ping sürelerinde online kumar oynarken evet da video izlerken kopmalar ve donmalar evetşanması muhtemeldır. Mbps Nedir?

Google, Feysbuk, Netflix kabilinden şirketlerle gerçekleştirdiğimiz peering anlaşmaları ile kullanıcılarımızın toplu internet trafiğine sulplmadan, dünya devi şirketlerin sunucularına doğrudan TurkNet enfrastrüktürları üzerinden hızla girmelerini katkısızlıyoruz.

İnternet hızı ve tenzil hızı kavramları birbirlerinden farklı olsa da sıkça karıştırılmaktadır. hız testi internet İnternet hızı, fevkda da belirttiğimiz kabilinden çoğunlukla Mbps olarak anlatım edilirken, inzal hızı ise KB/s ve MB/s şeklinde söylem edilmektedir.

İyi bir internet bağlanaksı hızı en az 25 Mbps olmalıdır. Birliknın bandajlı olan aygıt skorsına ve birlikyı aynı anda kaç kişinin kullandığına rabıtlı olarak bileğkârecek olan ev kamuının ihtiyaçlarını içinlaması gereklidir.

Test sonucuna bakılırsa istediğimiz bileğefrat küçük tefek kayıplara karşın (1 MB’ı 1000 Kbps olarak almış olduğumız ve çevresel etkenlerden dolayı) problemsiz uygulanmış. Böylecene kablosuz internet hızımızı limitlemiş olduk.

Yaptığımız bu yatırımlar sonucunda internet hız testi da Türkiye’den YouTube, Facebook, Netflix, Steam kabilinden servislere en hızlı vasıl internet kullanıcılarının TurkNet’liler olmasını esenlıyoruz.

İnternet servis sağlayanlarına her kamer belli miktarlarda paketinize için ödemeler yaparsınız. Bu ödemeleri belirlerken internetten sağlayacağınız verinin kalitesine göre bir fiyatlandırma politikası ortaya konulmaktadır.

Mevcut değefrat ayrıca, abonelik sırasında vaat edilenlerle yahut sağlayıcıyla meydana getirilen sözleşmeyle zıtlaştırılabilir, bununla müteallik dert olup olmadığını veya bir iş olup olmadığını muayene edebilirsiniz.

Bu nedenle hız testi yapmadan önce hız sayfası dışındaki bütün celi kılgı ve sayfaların kapatılması gerekmektedir.

İşlem Güvenliği Bilgileri: IP bilgisi, log kayıtları ve test sırasındaki tenzil ile yükleme bilgileri

İnternet rabıtlantı hızımızın ne kadar önemli bulunduğunu biliyoruz. Online olarak internet ilgilantı hızınızı test buyurmak en sağlıklı 5 internet ara bulucunı kullanabilirsiniz.

Report this wiki page